Enter your keyword

post

Sustainability School #35 Standardele GRI 2021 – cum se modifica raportarea de sustenabilitate

Începând cu acest an, The CSR Agency prezintă în România cursul de raportare a sustenabilității în conformitate cu Standardele GRI Actualizate. Este al șaptelea an în care The CSR Agency este partener de training al Global Reporting Initiative (GRI). Scopul Cursului Certificat GRI Standards este să ofere managerilor din companiile mari și IMM-uri cunoștințele necesare pentru a înțelege principiile și liniile directoare GRI pentru procesul raportării de sustenabilitate, facilitând astfel desfășurarea acestuia în cadrul organizației lor.
Specialiști în sustenabilitate sau CSR, avocați sau susținători ai sustenabilității în organizații guvernamentale, non-guvernamentale, mass-media sau alte organizații pot găsi, de asemenea, informații și instrumente utile în curs.

Participând la acest webinar susținut de Doru Mitrana, Manager Training Division, The CSR Agency, am aflat:

  • Ce sunt standardele GRI 2021 actualizate și principalele noutăți pe care le aduc
  • Cum pot fi utilizate în noul context legislativ de raportare
  • Elementul central al viitoarelor rapoarte: impactul organizației

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor SustainAbility School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor Coaliției România Sustenabilă.

SustainAbility School este un program de educație în management sustenabil, susținut de Coca-Cola HBC România și dedicat exclusiv angajaților din organizațiile membre ale Ambasadei Sustenabilității în România, prin programul Coaliția România Sustenabilă.

Dacă ești angajatul unuia dintre membri poți obține parola de la persoana de contact a organizației tale în cadrul Coaliției.

Dacă angajatorul tău nu s-a implicat încă, dar vrei să participi la edițiile viitoare și să ai acces la edițiile trecute, cere decidenților din organizația ta să  devină membru.

Program sustinut de

Coca-Cola-900

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate:

10x10_SDG icons-individual-ENG-cmyk copy
10x10_SDG icons-individual-ENG-cmyk copy