fbpx

Enter your keyword

post

Sustainability School #35 Standardele GRI 2021 – cum se modifica raportarea de sustenabilitate

Sustainability School #35 Standardele GRI 2021 – cum se modifica raportarea de sustenabilitate

Începând cu acest an, The CSR Agency prezintă în România cursul de raportare a sustenabilității în conformitate cu Standardele GRI Actualizate. Este al șaptelea an în care The CSR Agency este partener de training al Global Reporting Initiative (GRI). Scopul Cursului Certificat GRI Standards este să ofere managerilor din companiile mari și IMM-uri cunoștințele necesare pentru a înțelege principiile și liniile directoare GRI pentru procesul raportării de sustenabilitate, facilitând astfel desfășurarea acestuia în cadrul organizației lor.
Specialiști în sustenabilitate sau CSR, avocați sau susținători ai sustenabilității în organizații guvernamentale, non-guvernamentale, mass-media sau alte organizații pot găsi, de asemenea, informații și instrumente utile în curs.

Participând la acest webinar susținut de Doru Mitrana, Manager Training Division, The CSR Agency, am aflat:

  • Ce sunt standardele GRI 2021 actualizate și principalele noutăți pe care le aduc
  • Cum pot fi utilizate în noul context legislativ de raportare
  • Elementul central al viitoarelor rapoarte: impactul organizației

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor SustainAbility School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor Coaliției România Sustenabilă.

SustainAbility School este un program de educare în management sustenabil, dedicat exclusiv angajaților din organizațiile membre în programul Coaliția România Sustenabilă.

Poți urmări înregistrarea integrală a webinariilor SustainAbility School, pe platforma de e-learning dedicată programului.
Dacă nu ai cont deja, te încurajăm să îți creezi unul chiar acum.

Dacă angajatorul tău nu s-a implicat încă, dar vrei să participi la edițiile viitoare și să ai acces la edițiile trecute, atunci cere decidenților ca organizația ta să intre în Coaliția România Sustenabilă.

 

****

Coaliția România Sustenabilă este un program dezvoltat și coordonat de Ambasada Sustenabilității în România, ca parte a planului de implementare și monitorizare a Strategiei Naționale pentru Dezvoltare Durabilă.
Coaliția este recunoscută oficial de Guvernul României, reprezentat prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, ca partener și facilitator de dialog pe teme de sustenabilitate.
Comunitatea de membri reunește peste 145 de organizații ce contribuie la îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă în România.

Program sustinut de

Coca-Cola-900

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate: