fbpx

Enter your keyword

post

Coca-Cola HBC România

Coca-Cola HBC România

Coca-Cola HBC România

Alice Nichita

Sustenabilitatea este parte din ADN-ul companiei noastre acum, iar călătoria către un business sustenabil a început cu foarte mulți ani în urmă. Credem cu tărie că este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să facă astăzi ceva pentru a lăsa o lume mai bună generațiilor viitoare. Iar acel “ceva” înseamnă să ne desfășurăm fiecare activitatea în mod responsabil ca și când ar fi propriul business, să căutăm proactiv și să propunem soluții de eficientizare, îmbunătățire, să conducem noi schimbarea pe care ne-o dorim în jur. Dar e nevoie de noi toți, companii, societate civilă, autorități și comunități, pentru ca schimbarea să aibă impactul necesar.

Am devenit parte din Coaliția România Sustenabilă pentru a împărtăși cu ceilalți membri filozofia #DupăNoi și expertiza noastră, pentru a ne sprijini reciproc și a realiza schimbarea împreună.

Alice Nichita, Corporate Affairs & Sustainability Director, Coca-Cola HBC Romania

Coca-Cola-900

Cu trei fabrici, 15 linii de producție și 25 de depozite logistice în România și investiții susținute de-a lungul anilor, Coca-Cola HBC România este lider în industria locală de băuturi și cel mai mare exportator, având un portofoliu diversificat care include băuturi carbogazoase, sucuri, apă minerală naturală, energizante, ceaiuri și cafea.

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute

Stiri despre acest membru