fbpx

Enter your keyword

Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

InformaȚii generale

Asociația Coaliția România Sustenabilă, cu sediul situat în București, Str. Benjamin Franklin Nr. 7, cod fiscal 34914193, înscrisă în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu 20427/A/2015 și în Registrul unităților/entităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale începând cu data de 08.04.2019

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării site-ului http://ambasadasustenabilitatii.ro/, numit în continuare Ambasada Sustenabilității în România.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă utilizati site-ul Ambasada Sustenabilității în România, Asociația Coaliția România Sustenabilă va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume și prenume, telefon, adresă de e-mail, date referitoare la modul în care utilizați site-ul, de exemplu comportamentul/preferințele/obișnuințele dumneavoastră, precum și orice alte categorii de date care rezultă din utilizarea site-ului.

Dacă sunteți vizitator al site-ul Ambasada Sustenabilitatii in Romania, Asociatia Coaliția România Sustenabilă va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizati în mod direct, cum ar fi datele pe care le oferiți în cadrul secțiunii de abonare la newsletter său contact, în măsura în care ne contactați în acest fel.

SCOPURILE SI TEMEIURILE PRELUCRARII

Dacă sunteți vizitator al site-ul Ambasada Sustenabilitatii in Romania, Asociatia Coaliția România Sustenabilă prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind evenimentele si programele desfasurate de Asociatia Coaliția România Sustenabilă, prin intermediul site-ul Ambasada Sustenabilitatii in Romania.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati. Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare, iar pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail continand comunicari comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara.

 • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatatii experienta dumneavoastra oferita pe site.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Asociatiei Coaliția România Sustenabilă de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara.

Durata pentru care va prelucram datele

Asociatia Coaliția România Sustenabilă va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, Asociatia Coaliția România Sustenabilă va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale Asociației Coaliția România Sustenabilă cu sediul in str. Benjamin Franklin, nr. 7, sect. 1, Bucuresti, înscrisă în Registrul Asociațiilor si Fundațiilor cu nr. 20427/A/2015 și în Registrul unităților/entităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale începând cu data de 08.04.2019.

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate la sediul Asociatia Coaliția România Sustenabilă. Gazduirea si stocarea datelor dumneavoastra au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus. Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dumneavoastra pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Asociatia Coaliția România Sustenabilă, conform celor descrise mai sus;
 • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Asociatia Coaliția România Sustenabilă cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre Asociatia Coaliția România Sustenabilă a datelor cu caracter personal inexacte/nejustificate, precum si completarea datelor incomplete. Rectificarea/completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate;
 • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, (“dreptul de a fi uitat”);
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii;
 • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (1) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (2) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Asociatia Coaliția România Sustenabilă catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
 • dreptul la opozitie;
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
 • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: contact@ambasadasustenabilitatii.ro.

Site-ul Ambasada Sustenabilitatii in Romania foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa cititi Politica de Cookie.