fbpx

Enter your keyword

Afaceri pentru viitor

Manageri generali, ministri, oameni de afaceri cunoscuti, lideri de opinie cu notorietate, si nu numai, raspund la întrebări incomode despre viitorul afacerilor din perspectiva sustenabilitatii.

Cum vor arata afacerile peste 10 ani? Dar in 2050? Sunt liderii de business pregatiti pentru schimbare? Ce este de facut astfel incat romanii sa traiasca intr-un mediu sanatos,  respire aer curat, sa aiba acces la educatie de calitate?

Programul „Afaceri pentru Viitor” a fost dezvoltat în anul 2021, cu scopul de a aduce față în față cei mai importanți lideri ai mediului de afaceri și cele mai importante teme privind dezvoltarea sustenabilă. Astfel, programul „Afaceri pentru Viitor” este unul dintre pilonii cei mai importanți prin care Ambasada Sustenabilității creionează viitorul și ajută companiile să se pregătească pentru un viitor mai sustenabil.

Sezonul 2 „Afaceri pentru viitor” dedicat IMM este un program dezvoltat de Ambasada Sustenabilității în România, în parteneriat cu ING.

„Ne bucurăm să putem contribui la acest demers al partenerului nostru, prin prezentarea unor modele de bună practică din comunitatea antreprenorilor ING, activi în diferite sectoare economice. În ultimii ani, în divizia Business Banking, am derulat programe dedicate zonei de educație și sănătate financiară a clienților noștri. În perioada următoare, vom mai face un pas înainte pentru a veni în sprijinul acestora prin dezvoltarea de produse verzi, pentru a reduce amprenta de carbon și a facilita tranziția către o economie circulară. Este necesar să intensificăm eforturile noastre pentru a crea o economie circulară, iar împărtășirea celor mai eficiente metode este esențială pentru a face progrese în această direcție

Serge Offers, Head of Business Banking, ING Bank România

Sezonul II:

Sezonul I: