Enter your keyword

Sustainability Ambassadors

Programul Sustainability Ambassadors are obiectivul de a recunoaste si de a promova contributiile remarcabile aduse Obiectivelor de Dezvoltare Durabila (ODD-uri), contributii aduse de catre reprezentantii departamentelor de business, academic, non-guvernamental sau politic/administrativ.

In urma succesului editiei pilot – gazduita de Ambasada Sustenabilitatii in decembrie 2017, cand Melania Medeleanu si Vlad Voiculescu au primit distinctia pentru primii doi Ambasadori datorita contributiei aduse in cadrul ODD 3 Sanatate si Bunastare – obiectivul este de a transforma programul Sustainability Ambassadors intr-un program recurent.

Cum functioneaza: in fiecare luna, echipa care se ocupa de program va identifica initiative relevante si remarcabile in domeniul sustenabilitatii din intreaga tara. Fiecare dintre cei premiati va participa, alaturi de membrii Coalitiei Romania Sustenabila, la o editie Community Meetups. De asemenea, fiecarui Ambasador al Sustenabilitatii i se va crea un profil, ce va include povestea din spatele initiativei, iar acesta va fi impartasit cu partenerii media si membrii comunitatii noastre.