Enter your keyword

Sustainability Talks

Sustainability Talks este un program ce cuprinde sesiuni lunare de dezbateri (90 de minute), urmate de întrebări și răspunsuri (30 de minute), pe teme de sustenabilitate.

Obiectivul programului Sustainability Talks este să pună politicile publice în perspectivă, aliniindu-le la principiile și obiectivele de dezvoltare durabilă.

Invitații sunt reprezentanți la nivel înalt ai instituțiilor publice, mediului de afaceri, mediului academic și ONG-urilor.

SustainAbility Talks 2023 este un program dezvoltat de Ambasada Sustenabilității în România, în parteneriat cu Unicredit Bank.

Sustenabilitatea face parte din ADN-ul Grupului UniCredit și este integrată în modelului nostru de afaceri. Ne dorim ca, prin puterea exemplului și prin inițiativele pe care le susținem, să contribuim la bunăstarea economică și socială a clienților noștri și la progresul comunităților în care ne desfășurăm activitatea, iar dialogul și comunicarea transparentă privind angajamentele de sustenabilitate pe care, la nivel de societate, business-uri sau chiar individual ni le asumăm, sunt parte importantă din acest proces. Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare UniCredit Bank

Încă de la lansare, Ambasada Sustenabilității în România și-a propus să fie gazda dialogurilor între reprezentații mediului de afaceri, ai mediului neguvernamental  și ai autorităților, cu scopul de a crea oportunitatea colaborării pentru dezvoltarea durabilă a României. La fel ca fiecare program pe care l-am dezvoltat la Ambasada, “SustainAbility Talks” a venit în urmă identificării unei nevoi – aceea de a aduce împreună la masă toți actorii importanți din societate.

Dezbaterile pe care le organizăm în cadrul “SustainAbility Talks” abordează tema sustenabilității,  obiectivul fiind acela de a pune politicile publice în perspectivă, aliniindu-le la principiile și obiectivele de dezvoltare durabilă.  Dragoș Tuță, Fondator și Președinte Ambasada Sustenabilității în România

Calendar editii viitoare

Galerie foto