fbpx

Enter your keyword

Community Meetups

Sustainability Community MeetUps sunt evenimente de networking găzduite lunar de Ambasada Sustenabilității în România la care participă companiile sau instituțiile partenere și membrii Coaliției România Sustenabilă.

La Ambasada Sustenabilității promovăm și credem în parteneriatele care contribuie la un mediu sănătos, o societate echitabilă și prosperă. Iar Community MeetUps sunt, de fapt, întâlnirile care au dat naștere proiectului nostru, Ambasada Sustenabilității în România. După discuțiile noastre despre sustenabilitate, intitulate atunci Think Tanks, în iunie 2018, ASR a fost lansată în mod oficial. Ne-am propus atunci să aducem laolaltă comunitatea companiilor responsabile și a ONG-urilor implicate pentru ca împreună să devenim ambasadorii sustenabilității în România. 

La 5 ani distanță și după mici impedimente din cauza pandemiei, reluăm întâlnirile, însa cu același scop: de a le oferi membrilor noștri oportunitatea de a se întâlni, cunoaște, împărtăși experiențe și idei și de a iniția parteneriate în domeniul sustenabilității.

Galerie foto