Enter your keyword

Community Meetups

Sustainability Community Meetups sunt evenimente de networking gazduite lunar de Ambasada Sustenabilitatii in Romania la care participa companiile sau institutiile partenere, membrii Coalitiei Romania Sustenabila si invitatii acestora.

La Ambasada Sustenabilității promovam si credem in parteneriatele care contribuie la un mediu sanatos, o societate echitabila si prospera. Iar Community Meetups sunt, de fapt, intalnirile care au dat nastere proiectului nostru, Ambasada Sustenabilitatii in Romania. Dupa discutiile noastre despre sustenabilitate, intitulate atunci Think Tanks, in iunie 2018, ASR a fost lansata in mod oficial. Ne-am propus atunci sa aducem laolalta comunitatea companiilor responsabile si a ONG-urilor implicate pentru ca impreuna sa devenim ambasadorii sustenabilitatii in Romania. 

La 3 ani distanta si dupa mici impedimente din cauza pandemiei, reluam intalnirile, insa cu acelasi scop: de a le oferi membrilor nostri oportunitatea de a se intalni, cunoaste, impartasi experiente si idei si de a initia parteneriate in domeniul sustenabilitatii.

Galerie foto

Vezi editiile organizate pana acum