Enter your keyword

Inscrie-te

Coalitia Romania Sustenabila (CRS) actioneaza prin contributia voluntara, individuala si colectiva a membrilor si voluntarilor sai, implicati in dezvoltarea si implementarea activitatilor menite sa conduca la indeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare Sustenabila in Romania.

CRS este o initiativa privata, apolitica, construita ca un acord de colaborare prin participarea colectiva a membrilor si voluntarilor.

Companie

Companiile responsabile se diferentiaza fata de concurentii lor participand direct la implementarea strategiei nationale de dezvoltare durabila, dialogand constant si lucrand la aceeasi masa cu reprezentantii guvernului si expertii din societatea civila.

IMM

Impactul social si de mediu este generat la “firul ierbii” si de furnizorii marilor companii. Antreprenorii responsabili fac din procedurile de conformare un avantaj competitiv. Ceilalti recurg la compromisuri si ajung la riscuri operationale.

ONG

Impreuna, in Coalitia Romania Sustenabila, dezvoltam proiecte strategice la nivel national, atragem finantarile necesare si suntem o voce mult mai puternica atat in dialogul cu institutiile statului, cat si in colaborarea cu finantatorii privati.

Coalitia a fost infiintata ca urmare a planului de implementare si monitorizare a Strategiei Nationale de Dezvoltare Durabila. Scopul CRS este de a oferi o baza coerenta pentru consultare cu Guvernul si alte institutii publice pe teme care au impact asupra dezvoltarii durabile a Romaniei.

Ambasada Sustenabilitatii in Romania (ASR) este arbitrul (corect) si antrenorul (performant) care promoveaza colaborarea intre companiile responsabile, comunitatile implicate si institutiile statului pentru o Romanie Sustenabila.

Coalitia Romania Sustenabila este principalul instrument de colaborare.

Membrii si voluntarii coalitiei contribuie voluntar cu resursele si expertiza necesare formularii unor opinii comune cu privire la politici publice cu impact asupra mediului, economiei si societatii, toate in sprijinul dezvoltarii sustenabile a Romaniei.

Membri

Organizatii responsabile (persoane juridice) din mediul de afaceri, societatea civila, mediul diplomatic, academic, sectorul public sau media se inscriu in calitate de Membri.

Voluntari

Lideri de comunitati (persoane fizice) activi in mediul privat, societatea civila, mediul diplomatic, academic, sectorul public sau media, care lucreaza pentru generatiile viitoare devin Voluntari.

Despre noi