fbpx

Enter your keyword

Sustainability School

SustainAbility School este un program de educare în management sustenabil, susținut de Coca-Cola HBC România și dedicat exclusiv angajatilor din organizatiile participante ale Ambasadei Sustenabilității în România, prin programul Coaliția România Sustenabilă.

În fiecare săptămână, alături de un specialist, abordăm o temă din sfera celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă.

Discuțiile se desfasoară online și sunt urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri, astfel încât să putem facilita transferul de know-how pe teme de sustenabilitate între membrii Coaliției România Sustenabilă și specialiști români și străini din sectorul privat, public și non-profit.

„Sustenabilitatea este parte din ADN-ul companiei noastre, iar călătoria către un business sustenabil a început cu foarte mulți ani în urmă. Credem cu tărie că este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să facă astăzi ceva pentru a lăsa o lume mai bună generațiilor viitoare. Iar acel “ceva” înseamnă să ne desfășurăm fiecare activitatea în mod responsabil ca și când ar fi propriul business, să căutăm proactiv și să propunem soluții de eficientizare, îmbunătățire, să conducem noi schimbarea pe care ne-o dorim în jur.

Și, de asemenea, să ne sprijinim partenerii și furnizorii din lanțul de valoare, dar și alte business-uri să adopte comportamente sustenabile astfel încât împreună să avem un impact semnificativ pozitiv. În acest sens, am decis sa sprijinim programul Sustainability School, care oferă participanților o sursă de informații extrem de utile, concentrate pe temele din sfera celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă.” 

Alice Nichita, Corporate Affairs & Sustainability Director, Coca-Cola HBC România

Calendar ediții viitoare:

Editii organizate pana acum:

Dacă îți dorești să faci trecerea la un model de business sustenabil, SustainAbility School te ajută să te pregătești.

ESG (Environmental, Social and Corporate Governance) reprezintă un concept care presupune concentrarea atenției companiei pe acțiuni în trei domenii – protecția mediului, grija pentru societate și guvernanța corporativă.

Urmărește sesiunile organizate până acum pe aceste teme și devino o companie cu adevărat responsabilă:

Economia circulară, tranziția la energia verde și Pachetul Fit for 55, ca oportunitate pentru climă, dar și pentru afaceri. Ce implicații sunt și ce avantaje au companiile care vor să încorporeze sustenabilitatea în strategia de business?

Află mai multe despre cum poți deveni un angajator incluziv, cum poți integra resursele umane în dezvoltarea sustenabilă a companiei și ce intrumente ai la dispoziție.

Ce prevăd reglementările europene și locale în domeniul sustenabilității? Ce trebuie să facă o companie pentru a se conforma acestor reglementări și cum va raporta progresul înregistrat pentru atingerea obiectivelor impuse de UE?