Enter your keyword

Programe

#TOOLKIT

Sustainability Toolkit reprezinta sesiuni de Briefing, Training & Coaching pe teme generale sau specifice de sustenabilitate dedicate companiilor care doresc sa integreze eficient sustenabilitatea in procesul de business.

#MASTERCLASS

SustainAbility School este un program de educatie si formare in management sustenabil, dedicat tuturor angajatilor din organizatii care colaboreaza in cadrul Ambasadei Sustenabilitatii in Romania.

#MEMBERSHIP

Cum te poti implica? Poti deveni membru, sponsor, partener sau voluntar al al Ambasadei Sustenabilitatii in Romania.

#DEBATE

Sustainability Talks sunt sesiuni lunare de dezbateri, pe teme de sustenabilitate.  Fiecare editie are patru reprezentanti la nivel inalt ai institutiilor publice, mediului de afaceri, mediului academic si ONG-urilor.

#DIALOGUE

Care este viitorul afacerilor? Manageri generali, ministri, oameni de afaceri cunoscuti, lideri de opinie cu notorietate, si nu numai, raspund la intrebari incomode despre viitorul afacerilor din perspectiva sustenabilitatii.

#AMBASSADORS

Sustainability Ambassadors promoveaza, lunar, contributiile remarcabile aduse Obiectivelor de Dezvoltare Durabila de catre reprezentantii departamentelor business, academic, non-guvernamental sau politic/administrativ.

#COOPERATION

Coalitia Romania Sustenabila inseamna Dialog si Colaborare intre autoritati publice, mediu de afaceri, societate civila si lideri de opinie. Rezultatul: proiecte integrate, ce vor contribui la dezvoltarea sustenabila a Romaniei.

#GUEST

Un invitat special impartaseste cu comunitatea ASR experienta sa legata de sustenabilitate. Discutia este moderata de Doru Mitrana si Dragos Tuta si este urmata de o sesiune de intrebari de 30 de minute si cocktail.

#NETWORKING

Community Meetups sunt evenimente de networking gazduite de Ambasada Sustenabilitatii in Romania la care participa companiile sau institutiile partenere, membrii Coalitiei Romania Sustenabila si invitatii acestora.