Enter your keyword

DESPRE

Despre Ambasada Sustenabilitatii in Romania

Profil si Istoric

DESPRE NOI

Ambasada Sustenabilității în România (ASR) este o inițiativă independentă cu scop nelucrativ, nonprofit si apolitica a Asociatiei Responsible Business.

Ambasada, situata intr-o cladire monument istoric pe strada Sperantei nr. 42, Bucuresti, promoveaza sustenabilitatea si dezvoltarea de competente, programe si parteneriate specifice intre entitati din mediul de afaceri, societatea civila si sectorul public din Romania, pentru alinierea la Agenda 2030 si atingerea obiectivelor de dezvoltare sustenabila.

CINE SUNTEM

Ambasada este un program al Asociatiei Responsible Business, initiat dupa o idee a echipei The CSR Agency. Programul este finantat de Partenerul Fondator - Kaufland Romania si de Partenerii Platinum HeidelbergCement Romania si Lidl Romania.

Sunt alaturi de noi in acest efort Ambasada Olandei, Ambasada Germaniei si Guvernul Romaniei prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabila.

Partenerii media sunt Europa FM, Radio Romania Actualitati, Forbes Romania si The CSR Report.

VIZIUNE

Ne propunem sa incurajam, sa inspiram si sa motivam companiile sa dezvolte zona de investitii in sustenabilitate pentru Romania, dar si sa ofere mai multe produse sau servicii responsabile - inclusiv stimuland cererea din partea consumatorilor finali pentru sustenabilitate.

MISIUNEA NOASTRA

”Sustenabilitatea” este deocamdata o cultura noua, straina celei mai mari parti a populatiei Romaniei, iar Ambasada are misiunea de a promova sustenabilitatea la nivel politic, social si al valorilor economice, pentru a dezvolta competente, programe si parteneriate in Romania.

VALORI

In toate proiectele si activitatile noastre vom urmari sa contribuim la indeplinirea celor 17 obiective de Dezvoltare Sustenabila ale Organizatiei Natiunilor Unite.

Asociatia Responsible Business sigla

PARTENERII NOSTRI

Fondator

Parteneri platinum

Parteneri institutionali

Parteneri media