fbpx

Enter your keyword

post

Fundația Vodafone România

Fundația Vodafone România

Fundația Vodafone România

Speranța pentru viitorul planetei este în mâna noastră, dar mai ales în cea a generațiilor care vin. Criza climatică a ajuns să afecteze toate sistemele naturale și umane și de aceea trebuie să acționăm acum pentru a depăși efectele grave ale schimbărilor de mediu și a lăsa în urmă o lume în care generațiile viitoare pot prospera. La Fundația Vodafone România susținem programe care îi învață pe tineri și pe copii despre modurile în care poate fi protejată planeta, le punem la dispoziție instrumente și îi încurajăm să se implice activ în găsirea de soluții pentru protejarea mediului.

Educația, tehnologia și digitalizarea sunt cheile pentru un viitor sustenabil.

Angela Galeța, directorul Fundației Vodafone România

Fundația Vodafone România este o organizație neguvernamentală românească, cu statut caritabil, distinctă şi independentă de operațiunile comerciale ale companiei, înființată în 1998. În cei 25 ani de activitate, Fundația Vodafone România a finanțat 1168 de programe  derulate de 745 de ONG-uri din întreaga țară. Proiectele au avut peste 3 milioane de beneficiari copii, tineri, vârstnici, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Până în prezent, Fundația Vodafone România a investit 31 de milioane de euro în proiecte desfășurate de organizațiile non-profit partenere.

Mai multe detalii despre programele Fundației se regăsesc pe www.fundatia-vodafone.ro, http://jurnaldebine.fundatia-vodafone.ro/ și www.facebook.com/fundatiavodafone.

Obiective de Dezvoltare Sustenabilă Susţinute