Enter your keyword

post

Alexandra Irina Pinzariu

Consider ca adevaratii liderii ar trebui sa adere la Coalitia Romania Sustenabila (CRS) deoarece IMPREUNA este intotdeauna mai eficient, mai de impact si mai durabil.

Toti acei lideri care aleg constient si isi asuma sa se focuseze pe urmatoarele cinci aspecte subsumate dezvoltarii durabile: People (Oameni), Planeta (Mediu), Prosperitate, Pace, Parteneriat (solidaritate globala) ar trebui sa adere si sa contribuie proactiv.

Acestea sunt si motivele mele de aderare, desigur.

De ce? Deoarece cred cu tarie in faptul ca educatia pentru sustenabilitate valorifica toate resursele de formare pentru a determina constientizarea nevoii de a construi un viitor viabil si orientat spre solutii fezabile.

Cum? Prin asimilarea de cunostinte utile si care corespund cu nevoile comunitare, dezvoltarea unor deprinderi, abilitati si atitudini, interiorizarea unor valori care sa sprijine implicarea indivizilor in luarea unor decizii de tip solutie. De asemenea, prin asumarea unor actiuni responsabile in raport cu mediul inconjurator, prin asigurarea unei cresteri economice sustenabila si prin justitie sociala pentru generatiile actuale, cat si cele viitoare.

Fondatoare The FutureKit & Storyada.ro

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute