Enter your keyword

post

Sustainability School #11: Rolul sectorului privat in dezvoltarea urbana sustenabila

Orasele reprezinta motoarele economiei europene, asigurand locuri de munca si servicii si detinand rolul de catalizatoare ale creativitatii si inovarii la nivelul intregii UE. Este tot mai evident ca diversele provocari cu care se confrunta zonele urbane – economice, climatice, sociale, demografice si de mediu – sunt strans legate intre ele, iar succesul in materie de dezvoltare urbana poate fi atins numai prin intermediul unei abordari integrate, bazate pe colaborare. Editia cu numarul 11 din cadrul SustainAbility School a fost dedicata dezvoltarii urbane sustenabile, mai exact, rolului companiilor in planificarea, dezvoltarea si gestionarea unor orase mai sustenabile

Am abordat acest subiect complex cu Carli Venter, Senior Urban Development Specialist la Banca Mondiala.

Carli are o experienta vasta care acopera atat sectorul privat, cat si cel public si o intelegere profunda a managementului public, a guvernantei urbane si a dezvoltarii economice la nivel local si regional. Este experta in formularea de politici si strategii, facilitarea, proiectarea si implementarea proceselor participative, dezvoltarea proceselor de guvernanta si abilitatea de a naviga spatiul interguvernamental si cel al parteneriatelor public private. Are o licenta in Management Financiar, un master in Management de Mediu si un doctorat in Managementul Administratiei Publice.

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor Sustainability School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor CRS.

SustainAbility School este un program de educatie dedicat exclusiv angajatilor din organizatiile membre ale Ambasadei Sustenabilitatii in Romania prin programul Coalitia Romania Sustenabila.

Daca esti angajatul unuia dintre membri poti obtine parola de la persoana de contact a organizatiei tale in cadrul Coalitiei.

Daca angajatorul tau nu s-a implicat inca, dar vrei sa participi la editiile viitoare si sa ai acces la editiile trecute, cere decidentilor din organizatia ta sa devina membru.