fbpx

Enter your keyword

post

Walmart își extinde flota de vehicule electrice și comandă 4.500 de dube pentru livrări

Walmart își extinde flota de vehicule electrice și comandă 4.500 de dube pentru livrări

Walmart, cel mai mare retailer din lume, vrea să-și extindă flota de vehicule electrice pentru a se apropia mai mult de țintele sale climatice, iar săptămâna aceasta a comandat 4.500 de dube pentru livrări de la compania Canoo, potrivit ESG Today.

Foto: Marques Thomas/Unsplash

Aceste vehicule vor fi utilizate de asociații Walmart pentru a livra la domiciliu comenzile online ale clienților, de la produse alimentare, fructe, legume și până la alte tipuri de mărfuri.

Walmart va fi prima companie care va beneficia de dubele electrice construite de Canoo, iar acordul de achiziție vine cu opțiunea ca Walmart să mai comande ulterior încă 10.000 de unități.

Cel mai mare retailer din lume consideră că această mutare va contribui și la atingerea obiectivului net zero până în 2040. Dincolo de o flotă complet electrică, angajamentele de mediu lansate de Walmart în 2020 mai includ: clădiri alimentate 100% cu energie „verde”, frigidere și soluții de răcire cu impact redus asupra mediului și echipamente electrice pentru a asigura încălzirea magazinelor. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.