Enter your keyword

post

Sustainability School #19: Legea Sponsorizarii, catalizator al dezvoltarii sustenabile

Firmele care vor sa faca sponsorizari sau acte de mecenat trebuie sa urmeze o serie de reguli, pentru a le putea deduce din impozitul pe profit. De asemenea, ele trebuie sa inteleaga si diferenta dintre sponzorizari si mecenat, pe de o parte, si donatii, pe de alta parte, din cauza ca acestea din urma nu pot fi deduse din calculul impozitului pe profit/micro. Am discutat despre acest subiect si implicatiile sale impreuna cu Ruxandra Jianu, partener in cadrul firmei Biris Goran Consulting, in cadrul unei noi editii SustainAbility School.

Impreuna, am aflat:

-Cum pot companiile sa integreze in activitatea lor facilitatile fiscale oferite de statul roman pentru companiile care ofera finantari si sponsorizari?

-Cum pot companiile sa aiba bani mai multi pentru fapte bune.

-Care este legislatia pentru sponsorizari si finantari si cum ne incadram in limitele legii sponsorizarii

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor SustainAbility School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor Coaliției România Sustenabilă.

SustainAbility School este un program de educatie dedicat exclusiv angajatilor din organizatiile membre ale Ambasadei Sustenabilitatii in Romania prin programul Coalitia Romania Sustenabila.

Daca esti angajatul unuia dintre membri poti obtine parola de la persoana de contact a organizatiei tale in cadrul Coalitiei.

Daca angajatorul tau nu s-a implicat inca, dar vrei sa participi la editiile viitoare si sa ai acces la editiile trecute, cere decidentilor din organizatia ta sa devina membru.