fbpx

Enter your keyword

post

Sustainability School #19: Legea Sponsorizarii, catalizator al dezvoltarii sustenabile

Firmele care vor sa faca sponsorizari sau acte de mecenat trebuie sa urmeze o serie de reguli, pentru a le putea deduce din impozitul pe profit. De asemenea, ele trebuie sa inteleaga si diferenta dintre sponzorizari si mecenat, pe de o parte, si donatii, pe de alta parte, din cauza ca acestea din urma nu pot fi deduse din calculul impozitului pe profit/micro. Am discutat despre acest subiect si implicatiile sale impreuna cu Ruxandra Jianu, partener in cadrul firmei Biris Goran Consulting, in cadrul unei noi editii SustainAbility School.

Impreuna, am aflat:

-Cum pot companiile sa integreze in activitatea lor facilitatile fiscale oferite de statul roman pentru companiile care ofera finantari si sponsorizari?

-Cum pot companiile sa aiba bani mai multi pentru fapte bune.

-Care este legislatia pentru sponsorizari si finantari si cum ne incadram in limitele legii sponsorizarii

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor SustainAbility School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor Coaliției România Sustenabilă.

SustainAbility School este un program de educare în management sustenabil, dedicat exclusiv angajaților din organizațiile membre în programul Coaliția România Sustenabilă.

Poți urmări înregistrarea integrală a webinariilor SustainAbility School, pe platforma de e-learning dedicată programului.
Dacă nu ai cont deja, te încurajăm să îți creezi unul chiar acum.

Dacă angajatorul tău nu s-a implicat încă, dar vrei să participi la edițiile viitoare și să ai acces la edițiile trecute, atunci cere decidenților ca organizația ta să intre în Coaliția România Sustenabilă.

 

****

Coaliția România Sustenabilă este un program dezvoltat și coordonat de Ambasada Sustenabilității în România, ca parte a planului de implementare și monitorizare a Strategiei Naționale pentru Dezvoltare Durabilă.
Coaliția este recunoscută oficial de Guvernul României, reprezentat prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, ca partener și facilitator de dialog pe teme de sustenabilitate.
Comunitatea de membri reunește peste 145 de organizații ce contribuie la îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă în România.

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate:

[do_widget id=g5plus-posts-2]