Enter your keyword

post

Sustainability School #15: De la CSR la Sustenabilitate

Rolul companiilor in societate devine de la an la an tot mai complex. Dincolo de presiunea profitabilitatii, apar continuu responsabilitati fata de mediu si oameni. Caci ce era pana acum optional, devine obligatie legala, ce era gratuit, va fi scump, iar ce nu este masurat, nu va putea fi administrat. In acest context se impune tranzitia de la CSR la Sustenabilitate.

Am discutat despre acest proces si in ce consta cu Doru Mitrana, Director de programe la Ambasada Sustenabilitatii, consultant de sustenabilitate si trainer certificat GRI (Global Reporting Initiative) – in cadrul sesiunii SustainabilitySchool#15.

In cadrul prezentarii au fost abordate subiectele:
• relatia dintre “campaniile de CSR” si sustenabilitatea afacerii;
• principalele presiuni care impun tranzitia de la CSR la sustenabilitate;
• pasii de urmat pentru a avansa pe Scala Sustenabilitatii.

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor Sustainability School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor CRS.

SustainAbility School este un program de educatie dedicat exclusiv angajatilor din organizatiile membre ale Ambasadei Sustenabilitatii in Romania prin programul Coalitia Romania Sustenabila.

Daca esti angajatul unuia dintre membri poti obtine parola de la persoana de contact a organizatiei tale in cadrul Coalitiei.

Daca angajatorul tau nu s-a implicat inca, dar vrei sa participi la editiile viitoare si sa ai acces la editiile trecute, cere decidentilor din organizatia ta sa devina membru.