Enter your keyword

post

Sustainability School #1 – Cum sa devii un angajator incluziv

Miercuri, 26 mai, am organizat prima ediție SustainAbility School, la care au participat peste 40 de membri si voluntari ai Coalitiei Romania Sustenabila, dar si angajati ai organizatiilor care lucreaza impreuna la Ambasada Sustenabilitatii.

Tema discutiei conduse de Estera Anghelescu, Recruiting and Employer Branding Director, Kaufland Romania, a fost “Cum sa devii un angajator incluziv“. Kaufland Romania a integrat cu succes peste 330 de persoane cu dizabilitati si a creat programul A.C.C.E.S. (Angajare de Candidati cu Cerinte si Evolutii Speciale). 

Scurt preview

SustainAbility School este un program de educatie dedicat exclusiv angajatilor din organizatiile membre ale Ambasadei Sustenabilitatii in Romania prin programul Coalitia Romania Sustenabila.

Daca esti angajatul unuia dintre membri poti obtine parola de la persoana de contact a organizatiei tale in cadrul Coalitiei.

Daca angajatorul tau nu s-a implicat inca, dar vrei sa participi la editiile viitoare si sa ai acces la editiile trecute, cere decidentilor din organizatia ta sa devina membru.

Inregistrarea integrala

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor Sustainability School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor CRS.