Enter your keyword

post

Sphera Franchise Group a organizat o acțiune de ecologizare a Pădurii Râioasa împreună cu Reciclad`OR

Sphera Franchise Group, unul dintre cei mai mari operatori locali de restaurante, a organizat o acțiune de ecologizare a Pădurii Răioasa din județul Ilfov, îmreună cu OIREP-ul Reciclad`OR și Direcția Silvică Ilfov, Ocolul Silvic București, conform unui comunicat de presă.

Foto: Dave Robinson/Unsplash

Peste 100 de angajați ai companiei care operează branduri precum KFC România sau Taco Bell România au participat la mijlocul săptămânii trecute la această inițiativă ce a avut ca scop conștientizarea și mobilizarea împotriva poluării. Concret, cei care au participat au colectat câteva zeci de saci cu deșeuri.

Mai mult decât o acțiune de ecologizare, această inițiativă este un nou pas într-un demers constant de implicare în comunitate, precum și un efort de educare a publicului larg, care trebuie să fie conștient de efectele pe care le pot avea acțiunile noastre, ale tuturor, asupra mediului înconjurător”, a spus Călin Ionescu, CEO al Sphera Franchise Group.

Potrivit informațiilor transmise, Sphera Franchise Group a dezvoltat o strategie de sustenabilitate construită pe patru piloni: Business, Produse, Oameni și Comunitate, Mediu. 

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.