Enter your keyword

post

Poșta canadiană va investi 1 miliard de dolari pentru a reduce impactul flotei sale asupra mediului

Canada Post, principalul operator canadian de servicii poștale, a anunțat că va investi 1 miliard de dolari pentru a reduce emisiile și pentru a transforma întreaga flotă auto de 14.000 de vehicule într-una complet electrică până în 2040, potrivit ESG Today.

Foto: Colby Winfield/Unsplash

Angajamentele noastre de mediu vizează toate aspectele operațiunilor naționale ale Canada Post. Vom transforma flota noastră în una electrică, vom moderniza clădirile noastre, vom construi doar clădiri fără amprentă de carbon și vom utiliza energie regenerabilă în operațiunile noastre”, a declarat Cheryl Hodder, chief sustainability and legal officer în cadrul companiei.

Printre angajamentele operatorului controlat de stat se numără reducerea emisiilor Scope 1 și Scope 2 cu 50% până în 2030, față de nivelurile din 2019, urmând să ajungă la neutralitate climatică până în 2050.  

„Avem o responsabilitate față de toți canadienii, față de copiii și față de nepoții lor, să îi ajutăm în drumul spre un viitor mai sustenabil. Canada Post are una dintre cele mai mari flote auto din țară, peste 68.000 de angajați, un portofoliu imobiliar semnificativ, precum și un lanț de aprovizionare extins”, a explicat Doug Ettinger, președinte și CEO al Canada Post. 

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.