Enter your keyword

post

Invitație pentru membrii Coaliția România Sustenabilă: Dinner in the sky, cu priveliștea ansamblului iResidence

Veste bună pentru membrii Coaliției România Sustenabilă!

IBB Imobiliare, în parteneriat cu Dinner in the Sky, vă invită la cea mai spectaculoasă vizionare-eveniment, pentru ansamblul iResidence, sâmbătă, 18 iunie, de la ora 16:00, în Șoseaua București – Nord, nr. 14A.

În cadrul evenimentului, veți putea viziona priveliștea viitoarelor locuințe ale ansamblului Iresidence construit de IBB Imobiliare în zona de Nord a Bucureștiului, cu grijă față de mediu și cu o preocupare majoră pentru condițiile de locuit și viața locatarilor.

Bine de știut:

Ansamblul întrunește cele 9 criterii necesare pentru obținerea certificării BREEAM:

  • eficiență energetică
  • facilitarea colectării selective a deșeurilorîn scopul îndeplinirii obiectivelor de reciclare
  • utilizarea durabilă a apei, sănătate și bunăstare pentru viitorii ocupanți
  • acces la mijoace de transport nepoluante
  • controlul poluării în clădire și în zonele înconjurătoare
  • protecția habitatelor și biodiversitatea pentru terenurile din incintă
  • impact redus al materialelor de construcție prin proiectare, construcție
  • întreținere și reparații
  • management durabil până la exploatarea clădirii

Despre proiect:

Cu termen de finalizare pentru faza 1 a proiectului în martie 2024 și predare completă în martie 2025, iResidence va avea 520 de apartamente, proiectate cu 2, 3 și 4 camere, fiecare apartament beneficiind de cel puțin 1 loc de parcare și o boxă amenajată în subteran. Spațiul subteran va fi desfășurat pe 2 etaje.

Printre plusurile acestui nou ansamblu rezidențial se numără: energia verde generată de panouri fotovoltaice, tehnologii smart home de ultimă generație, stații de încărcare electrice pentru mașini electrice, acces la magazine și servicii de necesitate, centru wellness cu sală de fitness, SPA, lounge și piscină semi-olimpică acoperită, plus o generoasă zonă naturală, de recreere, reprezentată de parcul privat de 14.898 mp.

”Viziunea noastră de business este orientată spre viitor. Nu urmărim exclusiv profitul pentru că businessul nostru nu este gândit pe termen scurt, ci ne dorim să schimbăm modul în care industria de imobiliară privește viitorul și modul în care se raportează la beneficiarul final. Creșterea calității vieții locatarilor și grija față de mediul înconjurător sunt obiectivele noastre principale. Compania IBB Imobilare aderă la Pactul Verde European și este membră a Coaliției pentru Sutenabilitate. Implementăm asadar în activitatea noastră principii de sustenabilitate cu impact atât în reducerea amprentei de carbon  și protejarea mediului cât și în economia socială și protecția sănătății și a stării de bine a angajaților noștri.” – Ion Crăciunescu, Managing Partner IBB Holding

Compania IBB Imobiliare, parte a grupului Româno-German IBB Holding, aduce în România expertiza de 30 de ani în industria de construcții din Germania, unde cea mai mare atenție este concentrată pe calitatea vieții proprietarilor și grija față de mediu prin implementarea de tehnologii care reduc ulterior costurile. Planurile IBB Holding de dezvoltare imobiliară în România încep cu ansamblul iResidence și au ca obiectiv de finalizare și predare de minim 200 de apartamente anual.

Cum vă puteți înscrie la eveniment:

Înscrierea se face pe mail, la adresa contact@ambasadasustenabilitatii.ro, până vineri, 17 iunie, ora 15:00.

P.S. Locurile sunt limitate, iar alocarea acestora se va face în ordinea înscrierii membrilor.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.