Enter your keyword

post

5 din 10 români sunt îngrijorați de efectele negative ale emisiilor de carbon din domeniul construcțiilor

Un procent de 55% dintre români se declară îngrijorați de efectele negative ale emisiilor de carbon din domeniul construcțiilor, conform unui studiu derulat de Reveal Marketing Research la nivel național pe un eșantion total de 1.269 de utilizatori de internet, la care se adaugă 505 specialiști în construcții pentru întrebările specifice.

Foto: Umit Yildirim/Unsplash

Astfel, în timp ce mai mult de 5 din 10 români sunt preocupați de modul în care emisiile de carbon din construcții afectează calitatea vieții și mediul înconjurător, 61% sunt preocupați de volumul de materiale nereciclabile utilizate, iar 69% sunt îngrijorați cu privire la eliminarea deșeurilor din construcții în locuri neadecvate.

Studiul mai arată că 70% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani ar avea încredere să își construiască o casă utilizând cel mai sustenabil material de zidărie.

Totodată, un procent de 53% dintre specialiștii activi în domeniul construcțiilor au declarat că sunt preocupați de emisiile de carbon în sectorul lor de activitate. Un procent de 83% dintre specialiști sunt de părere că produsele care ajută mediul înconjurător ar trebui promovate cu prioritate.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.