Enter your keyword

post

Compania de fashion SARTO Bespoke a semnat un parteneriat cu startup-ul DRESSINGZ pentru a încuraja economia circulară

SARTO Bespoke, companie românească specializată în realizarea hainelor pe comandă, a semnat un parteneriat cu startup-ul DRESSINGZ, prin care cele două părți vor să încurajeze economia circulară pe segmentul fashion de lux, conform unui comunicat de presă.

Foto: Loewe Men SS23 via PhotoVogue

Concret, cei care dețin produse custom-made realizate de SARTO bespoke sau de Loake Shoemakers sunt încurajați să își încarce pe platforma DRESSINGZ articolele pe care nu le mai poartă.

Odată cu încărcarea unui produs, clienții vor primi un voucher cu un discount de 5% pentru următoarea achiziție de la SARTO, potrivit sursei citate.

DRESSINGZ s-a născut din grijă pentru planetă și dragoste pentru fashion, calitate și autenticitate. Suntem încântați că am găsit în SARTO un partener care împărtășește aceleași valori si că sprijinim împreună circularitatea în modă, ca o soluție esențială pentru un viitor sustenabil.  Ne dorim să extindem acest tip de parteneriate în perioada următoare, oferind această oportunitate și altor retaileri pentru care sustenabilitatea contează”, a declarat Romina Tăzlăoanu, co-fondator DRESSINGZ.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.