Enter your keyword

post

Compania de car-sharing SPARK l-a recrutat pe Cristian Prichea pentru pozița de country manager în România

Compania de car-sharing SPARK, bazat pe vehicule electrice, l-a numit pe Cristian Prichea în poziția de country manager pentru România, începând cu luna august 2022, potrivit unui comunicat de presă.

Foto: Cristian Prichea, country manager / sursa: SPARK România

Anterior, Prichea a ocupat diverse funcții în industria auto, culminând cu cea de managing director al Ford National Sales Company, poziție în care a activat timp de trei ani.

SPARK l-a recrutat pentru a consolida prezența companiei de car-sharing pe piață și pentru a întări poziționarea companiei drept un furnizor de mobilitate eco-urbană cu emisii zero.

În acest context economic dificil, obiectivul meu este să continui dezvoltarea pozitivă și să asigur poziția puternică a SPARK în sectorul de car-sharing. Piața din România este în creștere, iar SPARK lucrează constant la îmbunătățirea serviciului care facilitează accesul rapid și convenabil la transport urban prietenos cu mediul înconjurător, fiind o opțiune importantă pentru pasageri în mixul lor de modalități de deplasare prin oraș”, a declarat Cristian Prichea. 

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.