Enter your keyword

post

Caravana Bucuriei, din nou prin țară; va ajunge la peste 3 mii de elevi și cadre didactice, din 50 de școli

Caravana Bucuriei a pornit, din nou, la pas, prin tară. A doua ediție a caravanei, “Back to School” va ajunge la peste 3 mii de elevi și cadre didactice, din 50 de școli, din peste 30 de județe, din zone cu preponderență rurale.

Cea mai noua editie a Caravanei Bucuriei are ca scop să-i ajute pe beneficiari sa-si seteze obiectivele pentru noul an scolar. Ii vom ajuta sa fie mai organizați, mai atenți în planificarea viitorului și în setarea obiectivelor. Care sunt impresiile în urma unei sesiuni?

O să îmi fac un program suplimentar pentru istorie, mate și franceză”- Cristina
Am să îmi programez timpul în așa fel încât să am timp de toate activitățile și care îmi plac și care nu prea îmi plac.” Cătălina
Să citesc mai mult la română și să fac exerciții în plus.” Andreea
Am învățat ca e important să am încredere în mine și să îmi pun planurile pe viitor deja în aplicare.” Mihaela
Eu am învățat să îmi îndeplinesc dorințele  și să acord mai mult timp lucrurilor importante pentru mine.” Georgiana

Sesiunile vor fi unele interactive, axate pe planificarea timpului. Astfel, vom discuta despre pașii necesari în stabilirea unui obiectiv SMART, despre priorități, despre amânare și despre cum poate fi transformată o dorința în obiectiv.

În prima ediție a Caravanei Bucuriei am ajuns în 10 școli, la peste 200 de copii și profesori, din diferite județe ale tării.

Cine suntem noi?

Asociația InspirAction este o echipa formată din oameni care contribuie la educația tinerilor din România, astfel încât ei să devină adulți responsabili, fericiți și împliniți. Facem asta prin programe de dezvoltare personală menite să le deschidă mințile și inimile tinerilor spre noi posibilități, pe care în prezent nici nu le bănuiesc. În același timp, lucrăm și cu părinții și cu profesorii, întrucât acest fapt amplifică efectul pe care ni-l dorim asupra copiilor. Visul nostru este să inspirăm 1 milion de tineri, părinți și profesori din România.

Un nume deloc întâmplător

Numele asociației este unul cu semnificație întrucât ne dorim să-i inspirăm pe cei cu care venim în contact. Acesta a pornit de la cuvântul “inspire”+”action”, pentru că este important să inspirăm, dar să și acționăm. Printre tematicile abordate de noi se numără: leadershipul, inteligența emoțională, bullying-ul, consilierea vocațională, dezvoltarea de competențe digitale și de leadership, anti fake-news. Unul dintre programele noastre este creat de John Maxwell (nr 1 în lume în leadership). Mai multe detalii despre Caravana Bucuriei găsiți aici: https://inspiraction.ro/caravana-bucuriei

Sponsorii acestui proiect sunt: Alma Parchet, Nexus HR, Intelligent Acconting, Mind Detox, Regency Company, Exquisite Furniture, VGS Conta, REI Group, Cristiana Cristescu – Microblaiding, Paraschiva Capraru, Eagle Consult & Services SRL.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.