fbpx

Enter your keyword

post

Asociația pentru Educație, Implicare și Dezvoltarea Tineretului – EDIT

Asociația pentru Educație, Implicare și Dezvoltarea Tineretului – EDIT

Asociația pentru Educație, Implicare și Dezvoltarea Tineretului - EDIT

Numele Asociației EDIT vine de la Educație, Dezvoltare și Implicarea Tineretului, misiunile pe care ni le-am setat de la înființare, în 2016.
În cei 7 ani de activitate am realizat o mulțime de programe educaționale: educație rutieră, prim ajutor, educație pentru cutremur, anti bullying, prin artă sau programe pentru cadre didactice și programe sportive. Proiectele noastre sunt dedicate copiilor și adolescentilor și sunt livrate cu profesionalism și entuziasm de tinerii noștri colaboratori, absolvenți ai Facultății de Psihologie și Științe ale Educației.

Suntem un grup de tineri cu experiență și profesii diferite, care împărtășesc aceleași valori și sunt ghidați de un scop comun: acela de a implementa proiecte cu impact, rezultate clare, de ajutor, relevante, eficiente și sustenabile în timp.

Pasionați, entuziaști și convinși că educația este cea care stă la baza unei societății puternice, realizăm proiecte de peste 7 ani proiecte de referință. Cel mai complex proiect de educație rutieră din țară, Ora de Educație Rutieră și Programul Național „România în Siguranță”, ce a fost lansat în 2021, la Guvernul României.

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute