fbpx

Enter your keyword

post

9 din 10 carduri emise de BCR pentru noile produse sunt din material reciclat

9 din 10 carduri emise de BCR pentru noile produse sunt din material reciclat

Un procent de 90% din cardurile emise de BCR în ultimele șase luni, în noile pachete de cont curent, sunt realizate din material reciclat, în contextul în care banca țintește un portofoliu mai prietenos cu mediul, conform unui comunicat de presă.

Foto: Avery Evans/Unsplash

Banca a lansat procesul de tranziție în luna octombrie a anului trecut și își propune ca toate cardurile BCR să fie produse exclusiv din materiale sustenabile, până în 2023. În prezent, banca emite carduri atât din plastic reciclat, cât și din material biodegradabil.

Prin urmare, 9 din 10 carduri emise din decembrie și până acum prin pachetele „George” și „George pentru tineri” sunt produse din materiale reciclate, ceea ce a redus amprenta de carbon a băncii cu aproximativ 2,7 tone.

Ne-am angajat pe acest drum cu dorința de a crea cultură a sustenabilității, atât pentru noi și colegii noștri, cât și pentru clienții și comunitățile din România. Trebuie să le oferim oamenilor oportunitatea de a se implica în demersurile de protejare a mediului chiar și prin simpla alegere a produselor și serviciilor financiare. Vom continua în ritm susținut această tranziție către carduri realizate din materiale prietenoase cu mediul, cu promisiunea că le vom furniza, în același timp, și cele mai noi și accesibile produse”, a explicat Ramona Badea, director executiv adjunct, Produse și Segmente Retail, BCR.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.