Enter your keyword

post

Orașul american Los Angeles plănuiește să interzică total construcția de noi benzinării

Los Angeles ar putea deveni cel mai mare oraș din lume care ia decizia să interzică total construcția de noi benzinării, într-o încercare de a limita utilizarea de combustibili fosili, ca parte a eforturilor implementate pentru a combate criza climatică, potrivit The Guardian.

Foto: Roberto Nickson/Unsplash

Reprezentanții celui de-al doilea cel mai mare oraș american au anunțat săptămâna aceasta că lucrează la un set de politici publice menit să oprească dezvoltarea infrastructurii de combustibili fosili.

În Los Angeles vrem să punem capăt forajului. Facem pași înspre o dezvoltare complet electrică și spre un transport lipsit de combustibili fosili”, a declarat Paul Koretz, consilierul local responsabil cu elaborarea acestui nou set de politici publice.

Acesta este un pas important pentru Los Angeles, în contextul în care orașul este considerat a fi dependent de automobile, în timp ce oferă unele dintre cele mai dificile experiențe pentru cei care fac naveta, conform clasamentelor globale. Oficialii plănuiesc să vină cu o formă finală pentru acest nou set de reguli până la finalul anului.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.