Enter your keyword

post

Un sindicat care reprezintă angajați ai Starbucks acuză compania că închide locații pentru a se răzbuna pe muncitorii care vor să se sindicalizeze

Un sindicat care reprezintă angajații din circa 200 de cafenele Starbucks a acuzat săptămâna aceasta compania că a închis două locații pentru a se răzbuna pe angajații de acolo care voiau să se sindicalizeze, deși compania spune că le-a închis din motive de business și motive de siguranță, potrivit Reuters.

Foto: June Andrei George/Unsplash

Angajații de la cele două magazine situate în Missouri, respectiv Washington, au aflat la începutul acestei săptămâni că locațiile la care lucrează se vor închide, conform sindicatului Workers United. Angajații de la ambele locații se pregăteau să organizeze alegeri pentru a se sindicaliza.

Aplicăm același filtru de siguranță și la magazinele în care angajații fac parte din sindicat și la acele în care angajații nu fac parte din sindicat, iar acum închidem acele magazine unde întâmpinăm provocări în a oferi un mediu sigur pentru clienții noștri și pentru experiența partenerilor”, a declarat un purtător de cuvânt al Starbucks.

Starbucks a închis în ultimele luni 19 locații, iar în aproape jumătate dintre aceștia angajații erau implicați în activități sindicale. 

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.