Enter your keyword

post

The CSR Agency organizează cursuri certificate GRI Standards

Global Reporting Initiative (GRI) a publicat recent standardele sale universale revizuite, care vor intra în vigoare începând cu ianuarie 2023. Aplicarea acestora permite organizațiilor să se poziționeze cât mai bine pentru a răspunde cerințelor de reglementare emergente, cum ar fi Directiva privind raportarea de sustenabilitate corporativă (CSRD).

Modificările propuse, la nivel european, privind raportarea de sustenabilitate sunt ample și vor juca un rol esențial pentru obiectivul declarat al Comisiei Europene de a direcționa investițiile către activitățile sustenabile.

Scopul Cursului Certificat GRI Standards organizat de The CSR Agency este acela de a oferi managerilor din companiile mari și IMM-uri toate cunoștințele necesare pentru a înțelege principiile și liniile directoare GRI pentru procesul raportării de sustenabilitate, facilitând astfel desfășurarea acestuia în cadrul organizației lor.

Specialiști în sustenabilitate sau CSR, avocați sau susținători ai sustenabilității în organizații guvernamentale, non-guvernamentale, mass-media sau alte organizații pot găsi, de asemenea, informații și instrumente utile în curs, în beneficiul asociațiilor lor.

Cursul începe cu o introducere de bază în raportarea de sustenabilitate și îi trece pe participanți prin toate cele cinci faze ale procesului de raportare de sustenabilitate, concentrându-se asupra problemelor locale de sustenabilitate.

La sfârșitul cursului, participanții vor pleca cu certificatul de participare și cunoștințele de bază referitoare la principiile, liniile directoare și întreg procesul de raportare de sustenabilitate conform GRI Standards.

Cursul se desfășoară online, în cadrul a două sesiuni: limba română (29 și 30 martie) și limba engleză (12 și 13 aprilie) .  Pentru persoanele fizice, prețul este de 500 EURO (TVA inclus). Membrii Coaliției  beneficiază de o reducere de 10%. Mai multe detalii despre componența cursului, aici.

Înscrierile se pot face accesând acest link.