fbpx

Enter your keyword

post

Sustainability School #24 – Cum măsurăm performanța companiilor din perspectiva sustenabilității

Sustainability School #24 – Cum măsurăm performanța companiilor din perspectiva sustenabilității

Sustenabilitatea și businessul nu sunt două linii paralele, ci drumuri care se întâlnesc permanent, astfel încât, per total, lucrurile să meargă bine. În prima ediție SustainAbility School din acest an am vorbit despre performanța companiilor și cum poate fi măsurată, din perspectiva sustenabilității.

Alina Liciu, Fondator și Managing Partner The Azores Sustainability & CSR Services, agenție fondată în 2013 și specializată în domeniul Corporate Sustainability ne-a oferit detalii despre metodologia din spatele Romania CST Index, cea mai importantă evaluare a domeniului sustenabilității corporative din țara noastră.

Romania Corporate Sustainability & Transparency Index (CST Index) este un ranking al celor mai sustenabile companii din România, din perspectiva impactului economic, social și de mediu. Evaluarea este realizată în premieră în țara noastră și vizează peste 700 de companii, în special cele cu peste 500 de angajați. Rezultatele sunt anunțate anual în cadrul evenimentului Best Practices in Corporate Sustainability, care a avut sase editii pana in prezent.

Împreună, am aflat:

-Detalii despre companii top performers din RO și ce stă la baza strategiei lor de sustenabilitate;

-Informații utile care te vor ajuta să iei decizii mai informate privind strategia ta de sustenabilitate;

-Detalii și noutăți despre standarde sau referințe relevante la nivel international din domeniul sustenabilității și al responsabilității: Global Reporting Initiative Standards, Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), London Benchmarking Group, The CDP.

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor SustainAbility School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor Coaliției România Sustenabilă.

SustainAbility School este un program de educare în management sustenabil, dedicat exclusiv angajaților din organizațiile membre în programul Coaliția România Sustenabilă.

Poți urmări înregistrarea integrală a webinariilor SustainAbility School, pe platforma de e-learning dedicată programului.
Dacă nu ai cont deja, te încurajăm să îți creezi unul chiar acum.

Dacă angajatorul tău nu s-a implicat încă, dar vrei să participi la edițiile viitoare și să ai acces la edițiile trecute, atunci cere decidenților ca organizația ta să intre în Coaliția România Sustenabilă.

 

****

Coaliția România Sustenabilă este un program dezvoltat și coordonat de Ambasada Sustenabilității în România, ca parte a planului de implementare și monitorizare a Strategiei Naționale pentru Dezvoltare Durabilă.
Coaliția este recunoscută oficial de Guvernul României, reprezentat prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, ca partener și facilitator de dialog pe teme de sustenabilitate.
Comunitatea de membri reunește peste 145 de organizații ce contribuie la îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă în România.

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate:

[do_widget id=g5plus-posts-2]