Enter your keyword

post

Sustainability School #24 – Cum măsurăm performanța companiilor din perspectiva sustenabilității

Sustenabilitatea și businessul nu sunt două linii paralele, ci drumuri care se întâlnesc permanent, astfel încât, per total, lucrurile să meargă bine. În prima ediție SustainAbility School din acest an am vorbit despre performanța companiilor și cum poate fi măsurată, din perspectiva sustenabilității.

Alina Liciu, Fondator și Managing Partner The Azores Sustainability & CSR Services, agenție fondată în 2013 și specializată în domeniul Corporate Sustainability ne-a oferit detalii despre metodologia din spatele Romania CST Index, cea mai importantă evaluare a domeniului sustenabilității corporative din țara noastră.

Romania Corporate Sustainability & Transparency Index (CST Index) este un ranking al celor mai sustenabile companii din România, din perspectiva impactului economic, social și de mediu. Evaluarea este realizată în premieră în țara noastră și vizează peste 700 de companii, în special cele cu peste 500 de angajați. Rezultatele sunt anunțate anual în cadrul evenimentului Best Practices in Corporate Sustainability, care a avut sase editii pana in prezent.

Împreună, am aflat:

-Detalii despre companii top performers din RO și ce stă la baza strategiei lor de sustenabilitate;

-Informații utile care te vor ajuta să iei decizii mai informate privind strategia ta de sustenabilitate;

-Detalii și noutăți despre standarde sau referințe relevante la nivel international din domeniul sustenabilității și al responsabilității: Global Reporting Initiative Standards, Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), London Benchmarking Group, The CDP.

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor SustainAbility School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor Coaliției România Sustenabilă.

SustainAbility School este un program de educatie dedicat exclusiv angajatilor din organizatiile membre ale Ambasadei Sustenabilitatii in Romania prin programul Coalitia Romania Sustenabila.

Daca esti angajatul unuia dintre membri poti obtine parola de la persoana de contact a organizatiei tale in cadrul Coalitiei.

Daca angajatorul tau nu s-a implicat inca, dar vrei sa participi la editiile viitoare si sa ai acces la editiile trecute, cere decidentilor din organizatia ta sa devina membru.