Enter your keyword

post

Sustainability School #22: Misiunea europeana pentru orase – cum participam si ce avem de castigat?

Comisia Europeană a lansat în septembrie un program pentru orașe verzi și smart pentru 2030. Programul creează oportunități pentru mediul de afaceri, societatea civilă și sectorul public să modeleze și să beneficieze din primul val la scală europeană pentru transformări urbane pentru oameni și planetă.

Am aflat mai multe despre acest program de la Laura Hetel, Policy Officer for Future Urban Systems, la Directoratul General Cercetare și Inovare din cadrul Comisiei Europene.

– Cum va funcționa acest program 100% bazat pe abordarea de jos în sus și alianțe locale, între stakeholderi din comunitate
– Care sunt avantajele de care vor beneficia “Orașele Far” înscrise în Misiune
– Ce oportunități creează programul pentru ca mediul de afaceri, societatea civilă și sectorul public să modeleze și să beneficieze din primul val la scală europeană pentru transformări urbane pentru oameni și planetă.

Laura Hetel este ofițer de politici pentru sistemele urbane în Comisia Europeană unde lucrează la implementarea misiunii pentru orașe verzi și inteligente și a noului Bauhaus european. Ea se ocupă și de implicarea cetățenilor în pactul verde european și de impactul socio-economic al tehnologiilor în mediul urban.

Scurt preview

Inregistrarea integrala:

Urmărește înregistrarea integrală a edițiilor SustainAbility School, pe platforma dedicată exclusiv membrilor Coaliției România Sustenabilă.

SustainAbility School este un program de educatie dedicat exclusiv angajatilor din organizatiile membre ale Ambasadei Sustenabilitatii in Romania prin programul Coalitia Romania Sustenabila.

Daca esti angajatul unuia dintre membri poti obtine parola de la persoana de contact a organizatiei tale in cadrul Coalitiei.

Daca angajatorul tau nu s-a implicat inca, dar vrei sa participi la editiile viitoare si sa ai acces la editiile trecute, cere decidentilor din organizatia ta sa devina membru.