fbpx

Enter your keyword

post

România va găzdui în luna octombrie evenimentul Climate Change Summit, care va reuni peste 50 de speakeri locali și internaționali

România va găzdui în luna octombrie evenimentul Climate Change Summit, care va reuni peste 50 de speakeri locali și internaționali

BRD Groupe Societe Generale și Social Innovation Solutions vor organiza în perioada 4-5 octombrie 2022 evenimentul Climate Change Summit, care va reuni peste 50 de speakeri români și internaționali, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

Foto: Muhammad Numan/Unsplash

Evenimentul este inițiat de bancă și se va desfășura simultan la Teatrul Odeon din Capitală, la Palatul Parlamentului și la Palatul Victoria. Organizatorii își propun ca acest summit să devină unul de referință pentru liderii naționali și europeni din domeniu și să vină cu soluții aplicabile în domeniul politicilor climatice și al sustenabilității.

Printre cele mai importante teme de pe agenda primei ediţii a Summitului se vor număra tranziţia către o economie verde, finanţările şi investiţiile sustenabile, soluţii sustenabile în energie, agricultură şi în industria alimentară sau modul în care tehnologii precum Inteligența Artificială sau blockchain-ul pot deveni instrumente de combatere a efectelor schimbărilor climatice, conform sursei citate.

Rolul nostru fundamental, ca bancă, este acela de a furniza soluţii financiare inovatoare care să asigure tranziţia către o economie verde – justă faţă de oameni, resurse şi mediu. Dar credem că putem să facem mai mult: să construim şi să creştem, alături de parteneri, un spaţiu al ideilor şi al soluţiilor care să ajute economia, dar şi societatea să avanseze mai rapid“, a explicat François Bloch, CEO al băncii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.