Enter your keyword

post

Nestlé a investit 340 de milioane de dolari într-o fabrică zero waste, alimentată în totalitate cu energie „verde”

Compania globală Nestlé a investit 340 de milioane de dolari în Mexic pentru a construi o fabrică dedicată cafelei Nescafé, iar aceasta este construită pe principiile zero waste (fără risipă) și este alimentată în totalitate de energie „verde”, conform ESG Today.

Foto: Daniele D`Andreti/Unsplash

Noua fabrică a fost inaugurată săptămâna aceasta, iar inițiativa companiei a venit după ce Nestlé a anunțat anul trecut o serie de angajamente de sustenabilitate pentru brandul Nescafé, care trebuie atinse până în 2025.

Printre acestea se numără: cafea provenită din surse responsabile, ambalaje reciclabile sau reutilizabile și investiții în acțiuni legate de climă de-a lungul lanțului de aprovizionare, pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător.

Potrivit informațiilor transmise de companie, noua fabrică reduce consumurile de apă și energie utilizând tehnologii de ultimă generație și surse regenerabile de energie. Totodată, compania a implementat un sistem de tratare a apelor uzate care asigură o recirculare de 10% a apei. 

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.