fbpx

Enter your keyword

post

Furnizorul de informații Fitch Group va îmbunătăți reprezentarea femeilor și a minorităților în companie

Furnizorul de informații Fitch Group va îmbunătăți reprezentarea femeilor și a minorităților în companie

Furnizorul de servicii de informații financiare Fitch Group a anunțat săptămâna trecută lansarea unei noi strategii globale de diversitate, egalitate și incluziune (cunoscută drept strategie DEI), prin care își propune o mai bună reprezentare a femeilor în companie, precum și o mai bună reprezentare a minorităților etnice în SUA și Marea Britanie, potrivit ESG Today. 

Foto Israel Andrade/Unsplash

Succesul nostru depinde de cultivarea unui mediu de lucru mai inclusiv care îmbrățișează diversitatea perspectivelor, a culturilor și a ideilor”, a declarat Andy Jackson, directorul de resurse umane al Fitch Group. 

Raportul subliniază obiectivele prioritare ale strategiei DEI adoptate de Fitch: angajarea, implicarea, retenția și dezvoltarea talentelor subreprezentate, întărirea unei culturi interne bazate pe egalitate și incluziune, furnizarea de produse, cercetări și analize care să ajute industriile din întreaga lume în parcursul lor de diversitate, precum și oferirea de oportunități de învățare pentru aceste categorii. 

Totodată, Fitch se angajează să utilizeze mai multe produse și servicii furnizate de businessuri cu un acționariat axat pe diversitate. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.