Enter your keyword

post

Curs de inițiere în domeniul surdocecității, 11 octombrie – 28 noiembrie 2021

Fundația Sense Internațional România lansează, în premieră, platforma de învățare online www.cursuri.surdocecitate.ro. Primul curs disponibil pe această platformă este Cursul de inițiere în domeniul surdocecității, organizat în perioada 11 octombrie – 28 noiembrie 2021.

Alegând să urmezi Cursul de inițiere în domeniul surdocecității furnizat de Fundația Sense Internațional România, vei înțelege ce înseamnă surdocecitatea, trecând printr-o serie de module ce abordează teme precum contextul istoric al acestui tip de deficiență senzorială multiplă, principalele cauze, felul în care aceste persoane comunică.

Vei cunoaște principii importante privind orientarea și mobilitatea, dezvoltarea personală și socială, metodele de intervenție și specificul surdocecității la copii, adulți și vârstnici. Cursul îți va oferi elementele fundamentale, de bază, pe care le vei putea folosi în viața ta personală sau cea profesională.

Fundația Sense Internațional România are o experiență de peste 20 de ani în formarea și instruirea în acest domeniu, iar acum această experiență se mută și în mediul virtual. Sperăm deci că ne veți fi alături online, în perioada 11 octombrie – 26 noiembrie 2021, la primul curs online de inițiere în domeniul surdocecității.

Mai multe detalii, AICI.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.