fbpx

Enter your keyword

BAYER

BAYER

BAYER

Sustenabilitatea este parte integrantă a strategiei Bayer, fiind ghidați de viziunea « Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană». Considerăm că puține companii sunt la fel de bine poziționate ca Bayer, prin activitatea în domeniile sănătății și agriculturii, pentru a contribui atât la îmbunătățirea sănătății umane, cât și la hrănirea populației globale în creștere. Suntem conștienți de faptul că dimensiunea afacerii noastre implică și o mare responsabilitate. Suntem pregătiți să acceptăm această responsabilitate și ne-am aliniat obiectivele de dezvoltare durabilă la cele ale Națiunilor Unite. Pentru a ajunge la « Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană», am stabilit trei dimensiuni pentru strategia noastră pentru sustenabilitate: 1) ajutarea cât mai multor oameni să prospere, 2) reducerea amprentei noastre de carbon de-a lungul lanțului valoric și 3) o conduită de afaceri responsabilă. Astfel, considerăm că putem avea cel mai mare impact asupra următoarelor elemente: din punct de vedere social, îmbunătățim accesul la sănătate, securitatea alimentară și egalitatea de șanse a femeilor; din punct de vedere ecologic, ne dorim să ne decarbonizăm operațiunile, să contribuim la conservarea biodiversității și să ne reducem amprenta ecologică.

Suntem onorați să facem parte din Coaliția România Sustenabilă și recunoscători pentru existența acestei platforme, care facilitează dialogul și colaborarea pe plan local, pentru tranziția către o economie sustenabilă

Ana Gheorghiu, Public Affairs, Science and Sustainability Lead, RO, BG, MD Bayer

Bayer este o companie globala cu principale competente in domeniul stiintelor vietii – medicina si agricultura. Produsele si serviciile sale sunt concepute in beneficiul oamenilor, pentru a imbunatati calitatea vietii acestora. Bayer este dedicat principiilor dezvoltarii sustenabile si responsabilitatilor sale sociale si etice, in calitate de cetatean corporativ.

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute

Stiri despre acest membru: