fbpx

Enter your keyword

Afaceri pentru Viitor editia 8

Afaceri pentru Viitor editia 8

Afaceri pentru Viitor ep #8 | Fady Chreih, CEO al reţelei Regina Maria

Ambasada Sustenabilității în România (ASR) a lansat programul “Afaceri pentru viitor”, o serie de emisiuni în care aducem față în față cei mai importanți lideri ai mediului de afaceri și cele mai importante teme privind dezvoltarea sustenabilă.

În acest episodul al emisiunii „Afaceri pentru Viitor” îl avem invitat pe Fady Chreih, CEO-ul rețelei de sănătate Regina Maria, unul dintre cei mai importanți operatori de servicii medicale private din România.

Responsabilitatea de a produce schimbări care duc la atingerea obiectivelor de dezvoltare sustenabilă a afacerilor este a antreprenorilor și managerilor, fiind considerați factori decizionali ai mediului de business, este de părere Fady Chreih.

„Poate sună prea pompos, dar aș spune că orice schimbare începe de la noi, de la fiecare dintre noi. Și dacă vrem să avem o țară diferită față de cum este astăzi România și ne dorim o țară mult mai frumoasă, mai <green> și mai curată, schimbarea trebuie să vină de la noi”, a declarat Fady Chreih, în cadrul emisiunii „Afaceri pentru Viitor”.

În opinia CEO-ului Regina Maria, educația și sănătatea reprezintă pilonii de bază pentru o societate prosperă din punct de vedere economic, dar și sustenabil.

„[…] Credem foarte mult, la noi în companie, că orice societate pe lumea aceasta are nevoie de doi piloni mari: educație și sănătate. Și începem cu educația, nu cu sănătatea. Credem foarte mult că dacă ai un popor educat, el va fi și sănătos; și dacă poporul este și educat și sănătos, prosperitatea va fi cu siguranță economică și sustenabilă”, a adăugat Fady Chreih.

Emisiunea “Afaceri pentru viitor” este un program dezvoltat de Ambasada Sustenabilității în România.

Programul Afaceri pentru viitor este unul dintre pilonii cei mai importanți prin care Ambasada Sustenabilității creionează viitorul și ajută companiile să se pregătească pentru un viitor mai sustenabil. 

Vezi AICI cum poți să susții acest program.