fbpx

Enter your keyword

post

SYNEVO ROMÂNIA

SYNEVO ROMÂNIA

SYNEVO

Ca lideri* în domeniul diagnosticului medical ne revine responsabilitatea de a oferi un exemplu în utilizarea inteligentă a resurselor. Politicile de eficientizare a consumului și eliminare a risipei sunt completate de investiții constante în dotarea cu echipamente moderne, automate, cu un consum minim de resurse. De asemenea, suntem într-un amplu proces de digitalizare care include colectarea electronică de date, automatizarea gestionării de contracte, interacțiunea cu pacientul prin aplicații mobile, dezvoltarea magazinului online, etc. La Synevo asociem sustenabilitatea cu dezvoltarea. Nu o vedem doar ca pe datorie față alții, ci mai degrabă ca pe capacitatea de a acționa cât mai eficient, cu beneficii pentru toți cei implicați.
Alexandra Moisescu, Corporate Communications Director, Synevo România Diagnostic Services, Medicover

*Conform Topului Național al Firmelor în anul 2022 după cifra de afaceri pentru Cod CAEN 8690 – alte activități referitoare la sănătatea umană

Synevo România derulează o serie amplă de acțiuni de digitalizare și automatizare a proceselor pentru minimizarea consumului de resurse prețioase cum este hârtia, combustibilul sau energia electrică.

Compania este unul dintre cei mai importanți furnizor de servicii de diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, de la teste de prevenție până la monitorizarea tratamentelor. Synevo România administrează o rețea națională de 21 laboratoare și 147 de centre de recoltare a probelor biologice, amplasate în zone ușor de accesat din 65 de localități. Peste 1.400 de angajați sunt implicați în deservirea a mai mult de 3,5 milioane de clienți, prin realizarea a peste 17 milioane de teste anual.

Obiective de Dezvoltare Durabilă susținute