Enter your keyword

post

Sustenabil înseamnă și diversitate, respectiv incluziune! – Asociația D’Apetresii

Ne onorează să facem parte din Coaliția România Sustenabilă.

Sustenabilitate înseamnă achiziții responsabile pentru companii, să aibă parteneriate cu furnizori responsabili. Asta este valabil în general dar cu atât mai mult atunci când ne referim la achiziții care sprijină direct sau indirect persoanele cu dizabilități.

În cadrul ONG-ului nostru avem autorizată Unitatea Protejată – You4Ability (link)

Pe lângă serviciile pe segmentul publicității, deosebit de avantajoase mai ales pentru companiile cu proiecte în zona de CSR, oferim:

  • un pachet care ajută foarte mult companiile în relația cu furnizori Unități Protejate. Din păcate sunt mult prea puține Unități Protejate care respectă atât litera cât și spiritul legii. Serviciile oferite de noi asigură companiile partenere că vor avea strict furnizori cu un înalt grad de responsabilitate socială, apropos de incluziunea persoanelor cu dizabilități. Ajutăm companiile inclusiv în sensul alegerii a astfel de furnizori. Are foarte mare dreptate reprezentantul unei companii partenere care ne-a spus: “dacă nu reușim să angajăm atâtea persoane cu dizabilități cât ne cere legea, măcar să ne asigurăm că avem parteneriate cu UP care respectă întocmai litera și spiritul legii”.
  • suntem printre puținele UP care nu doar militează pentru angajarea persoanelor cu dizabilități. Noi oferim pachete customizate companiilor partenere care să ducă la angajarea persoanelor cu dizabilități, la creșterea sustenabilă a numărului de astfel de angajați, la dezvoltarea profesională și personală a acestora. 
  • avem în vedere inclusiv standardele GRI din criteriile / indicatorii 102-8, 401-2, 405-1 și nu numai. 
  • totodată suntem cel mai probabil singura UP care oferă și servicii în zona de CSR pentru companiile partenere.

Suntem mândri să oferim toate acestea companiilor partenere și să promovăm împreună diversitatea și incluziunea în societate și în cadrul Coaliției Sustenabilității. 

Pentru colegii din Coaliția România Sustenabilă, avem propuneri de parteneriate speciale, atât pentru Companii cât și pentru ONG-uri. 

Companiile, membre în CRS, beneficiază de pachete speciale din partea noastră iar ONG-urile din CSR beneficiază atât de o prioritizare într-un proiect dedicat ONG-urilor: You 4 ONG – Digitalizarea ONG-urilor (vezi link) cât și de posibilitatea de a finanța, printr-un concept lansat de noi (aici detalii despre concept), proiectele pe care acestea le au.

Am fi onorați să avem colaborări cu cât mai mulți dintre colegii din CSR.

 

Florin Rojan

director / membru fondator 

You 4 Ability by Asociația D’Apetresii