fbpx

Enter your keyword

post

Retailerul Walmart a investit peste 1 miliard de dolari în energie regenerabilă, clădiri sustenabile și economie circulară

Retailerul Walmart a investit peste 1 miliard de dolari în energie regenerabilă, clădiri sustenabile și economie circulară

Walmart a alocat 1,1 miliarde de dolari în energie regenerabilă, clădiri sustenabile, reducerea risipei și economie circulară, conform raportului Green Bond Impact Report, citat de ESG Today.

Foto: Marques Thomas/Unsplash

Raportul vine la un an după ce Walmart a lansat prima emisiune de obligațiuni verzi, prin care a strâns 2 miliarde de dolari, fonduri atrase pentru a se apropia mai rapid de sustenabilitate.

Țintele companiei include atingerea obiectivului net zero din operațiuni până în anul 2040 și utilizarea de energie regenerabilă în proporție de 100% până în 2035. Totodată, compania vrea să elimine emisiile din flota pe care o controlează până în 2040.

Printre categoriile eligible în care Walmart poate investi acești bani se numără energie regenerabilă, clădiri performante, transport sustenabil, zero waste, economie circulară, apă și conservarea ecosistemelor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.