Enter your keyword

post

RECICLETA, în căutarea noului Coordonator logistic

DACĂ ÎȚI PASĂ DE MEDIU, AI ȘANSA CA ORELE PETRECUTE LA MUNCĂ SĂ CONTRIBUIE DIRECT LA PROTEJAREA NATURII PRIN REZULTATELE OBȚINUTE ÎN PROGRAMUL RECICLETA!

RECICLETA este un program inovator, colector autorizat pentru zona București cu mijloace de transport electrice, cu peste 200 de companii care au contractat serviciul de colectare materiale reciclabile. În plus, cu susținerea partenerului strategic Kaufland România, aceștia colectează în special hârtia pentru reciclare de la 600 de scări de bloc și 20 de unități de învățământ din sectorul 2.

POZIȚIA DE COORDONATOR LOGISTIC ESTE CHEIE PENTRU SUCCESUL PROGRAMULUI ȘI ARMONIA ZILNICĂ ÎN CADRUL ECHIPEI RECICLETA!

Dacă îți place și vrei să performezi simultan în următoarele 3 arii principale de responsabilități, atunci tu ești persoana potrivită:

  1. managementul digital și tipărit al informației (managementul comenzilor în sistemul digital, colectarea datelor de pe teren, raportarea în baze de date, organizarea informației în fișiere, foldere)
  2. reușești să comunici bine și să colaborezi cu mai multe tipuri de persoane atât direct, telefonic, cât și în scris (reprezentanți firme, scări de bloc, unități de învățământ, colegi de la orice nivel pe organigramă subordonați / executiv / management)
  3. ești ordonat și cumpătat cu resursele din jurul tău pentru un impact de mediu cât mai mic (mentenanță, reducere consum, reparare, reutilizare, monitorizare, inventar, achiziții preț/calitate etc.) și gestionarea bugetului limitat, fără a afecta funționalitatea continua a programului.
CITEȘTE FIȘA DE POST, AFLĂ CARE SUNT OPORTUNITĂȚILE PENTRU TINE ȘI APLICĂ PANA PE 11 IULIE 2021 CU CV ȘI CÂTEVA CUVINTE DE INTENȚIE LA GABRIELA.IORDAN@VIITORPLUS.RO   

https://www.viitorplus.ro/wp-content/uploads/2021/08/Fisa-post-Viitor-Plus-Coordonator-logistic-RECICLETA-si-administrativ-august-2021-1.pdf