Enter your keyword

post

Marile companii globale vor să bifeze angajamentele de sustenabilitate, ceea ce îi împinge pe pe managerii de flote auto spre opțiuni electrice

Marile companii globale încearcă să accelereze progresul înspre sustenabilitate, ceea ce le împinge pe firmele de la care închiriază flote auto să facă tranziția înspre vehicule electrice într-un ritm fără precedent, potrivit Reuters.

Foto: Michael Fousert/Unsplash

Pe finalul anului 2020, compania de fleet management ALD și-a propus ca 30% din portofoliul auto să fie format din vehicule electrice până în 2025, o țintă care părea foarte îndepărtată în contextul în care în 2019 proporția de vehicule electrice sau hibride era de 1 la 200 în portofoliul companiei.

Totuși, clienții corporate vor să obțină rapid un scor ESG mai bun ceea ce a determinat ALD – subsidiară a Societe Generale – să depășească în 2021 ținta stabilită pentru 2025.

Acum, ALD și-a stabilit ținta ca aproximativ 50% din noile vehicule adăugate în portofoliul său să fie electrice sau hibrid până în 2025.

Firmele precum ALD își schimbă integral flota odată la 42 de luni, iar acestea joacă un rol important în industria auto, în contextul în care achiziționează milioane de vehicule la nivel global.

Francezii de la ALD preiau compania rivală LeasePlan din Olanda, ceea ce face ca portofoliul subsidiarei Societe Generale să ajungă la 3,5 milioane de vehicule la nivel global.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.