fbpx

Enter your keyword

post

Green Forum, singura platformă media din CEE dedicată ESG și sustenabilității

Green Forum, singura platformă media din CEE dedicată ESG și sustenabilității

Property Forum, cea mai importantă platformă de business intelligence și networking dedicată industriei de real-estate din CEE,  a lansat www.green-forum.eu, singurul portal de știri pe tema ESG din întreaga Europă Centrală și de Est.

”Echipa Property Forum are peste 15 ani de experiență media în țările  din CEE, inclusiv România, Ungaria, Polonia, Cehia și altele. Platforma noastră de real-estate a crescut organic în fiecare an, ajungând anul acesta la 11 evenimente în 9 țări, cu un număr total de peste 4000 de participanți pe an. Am organizat cu succes o serie de evenimente centrate pe ESG în regiune, la Viena, Varșovia și Budapesta, așa că lansarea unei platforme dedicate sustenabilității a fost un pas firesc în dezvoltarea noastră. Avem toate resursele necesare pentru a acoperi toate subiectele fierbinți și toate companiile importante din CEE, așa că sunt sigur că Green Forum va fi încă o poveste de succes”, a declarat Csanad Csuros, CEO Property Forum.Green Forum va acoperi o gamă variată de subiecte din toate sectoarele economiei  și va conține știri zilnice despre deciziile de afaceri pe care companiile le anunță ca parte a strategiei lor de ESG, pe lângă analize aprofundate și interviuri cu profesioniști de top în domeniul sustenabilității din CEE.

Întrucât factorii de mediu, sociali și de guvernanță corporativă, alături de considerentele financiare, joacă un rol din ce în ce mai important în procesul de luare a deciziilor al companiilor, există o cerere în creștere pentru informații relevante. Liderii din toate sectoarele de business  doresc să știe care sunt cele mai bune practici și asta este exact ceea ce își propune să devină Green Forum: un hub pentru profesioniștii care au idei similare și sunt interesați să învețe despre rolul ESG în afaceri din toate domeniile.

Property Forum și Green Forum organizează două evenimente în următoarele luni pe teme de ESG:• Romania ESG Forum 2023 va avea loc pe 4 mai, la București, și va reuni o paletă impresionantă de speakeri internaționali și locali, care vor discuta despre strategiile ESG în toate domeniile de afaceri, cu un accent puternic pe cele mai bune practici din viața reală și pe studii de caz.• Cea de-a doua ediție a European ESG Property Forum va avea loc pe 23 mai la Varșovia și se va concentra pe rolul ESG în industria de real-estate, reunind experți care vor dezbate strategii de afaceri durabile pentru viitor, oferind astfel participanților o perspectivă aprofundată și detaliată.