Enter your keyword

post

S-a lansat Cu inima la vedere, un podcast despre cea mai serioasă joacă: de-a părinții. Podcastul este găzduit de Amalia Enache și produs de Hope and Homes for Children

Hope and Homes for Children lansează podcastul Cu inima la vedere, o serie de 6 episoade găzduite de Amalia Enache, jurnalist, mamă și Ambasador Hope and Homes for Children, în care vorbește cu părinți și specialiști despre cea mai serioasă joacă: joaca de-a părinții.

Amalia Enache: „Daca v-ați simțit vreodată vinovați când v-ati înfuriat, poate exagerat, pe copii sau dacă vă amintiți cum preferați să fiți cuminți numai să nu-i înfuriați pe părinți când erați voi mici, urmăriți-ne!”

Primul episod, despre Tantrumurile părinților și cum ne putem trata de ele, îi are ca invitați pe actrița și mama Dana Rogoz și pe psihoterapeutul Gáspár György, autorul cărții „Copilul invizibil”. Episodul-pilot a fost înregistrat în cadrul unui eveniment cu public, pe 9 iunie, la HNK Gallery.

Vă invităm să ascultați primul episod pe:  Youtube, Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts și pe toate platformele audio de podcast.


Gáspár György: Despre tantrumurile celor mici vorbim tot mai des, dar despre tantrumurile celor mari ne jenăm să discutăm. În fapt, atunci când un părinte manifestă un tantrum este tot o neputință, una a copilului interior care se simte lipsit de putere și neajutorat.”

Cu inima la vedere este un podcast pentru părinți și copii. Dar și pentru părinții și copiii pentru care sărăcia schimbă complet acest joc. Pentru ei, Hope and Homes for Children îi invită pe cei care ascultă podcasul să intre pe pretulbinelui.ro și să facă o donație – pentru copiii care au dreptul la părinți și la copilărie.

Podcastul „Cu inima la vedere” este susținut de Centrul Comercial ParkLake.