Enter your keyword

post

AHT Consulting Group

„Ca factori cheie ai inovației, creșterii economice și creării de locuri de muncă, organizațiile de orice dimensiune pot și ar trebui să contribuie la bunăstarea economică, progresul social și protecția mediului. Credem cu tărie că este responsabilitatea noastră, a tuturor ne impunem prin contribuții pozitive și durabile, care să răspundă nevoilor actuale, fără a compromite resursele și viitorul, prin diseminarea principiilor de sustenabilitate și consolidarea parteneriatelor din domeniul privat și public pe termen lung”.

Dr. Loredana Zainea, Business Process Transformation Manager

AHT Consulting Group este o companie de consultanță specializată în crearea și dezvoltarea proiectelor, accesarea programelor de finanțare naționale și europene, furnizarea de servicii de audit și consultanță și crearea unor soluții personalizate indiferent de locația geografică sau domeniul de activitate al organizației.

AHT Consulting Group este dedicată să contribuie la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare durabilă prin respectarea celor mai înalte standarde de integritate și etică profesională în relația cu angajații noștri indiferent de rasă, sex sau orientare sexuală. Investim permanent în bunăstarea și dezvoltarea profesională a angajaților noștri prin furnizarea de cursuri de specializare, programe de mentorat, campanii de informare și conștientizare cu privire la consumul responsabil al resurselor precum și alte beneficii.

Ne implicăm activ în diminuarea impactului companiei noastre asupra mediului prin gestionarea și reciclarea responsabilă a deșeurilor, utilizarea celor mai noi soluții de economisire a resurselor naturale și a mijloacelor de transport care generează o amprentă de carbon cât mai redusă.

 

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute