Enter your keyword

Afaceri pentru Viitor ep #7 | Răzvan Atim, General Manager Eastern Europe UiPath

Ambasada Sustenabilității în România (ASR) a lansat programul “Afaceri pentru viitor”, o serie de emisiuni în care aducem față în față cei mai importanți lideri ai mediului de afaceri și cele mai importante teme privind dezvoltarea sustenabilă.

În episodul cu numărul șapte al emisiunii „Afaceri pentru Viitor” îl avem invitat pe Răzvan Atim, General Manager Eastern Europe în cadrul UiPath, companie specializată în Enterprise Robotic Process Automation (RPA). Această tehnologie permite implementarea roboților software pentru executarea proceselor repetitive efectuate de angajați.

UiPath este una dintre cele mai dinamice companii cu origini locale, fiind fondată de Daniel Dines și Marius Tîrcă. Este primul startup românesc ajuns la o evaluare de 1 miliard de dolari, obţinând statutul de „unicorn”, în 2018. De atunci, UiPath a atras și alte investiții și a continuat să-și crească evaluarea, iar în aprilie 2021 s-a listat pe bursa din New York, fiind prima companie locală care a atins această performanță.

„ […] Trebuie să vedem cum reușim să ne aliniem mental, mai ales, fiecare dintre noi și apoi politic, poate, ca să începem să generăm o schimbare în sensul sustenabilității. Acest lucru înseamnă că trebuie să fim un pic mai responsabili, în general, cu modul în care facem business și cu modul în care ne dorim să ne ducem existența față de noi. Dacă suntem responsabili față de noi, începem să fim responsabili și față de ceilalți”, a declarat Răzvan Atim, în cadrul emisiunii „Afaceri pentru Viitor”.

„ […] Ideea este cum putem să ajungem noi în punctul acela, în care să continuăm să fim sustenabili, și în același timp să avem un business de succes. Deci să continui să produci succes, să ții oamenii angajați, să ai o continuitate de business pe termen lung, dar să ai surse care nu poluează, care nu impactează societatea la modul acesta”, a adăugat Atim, care și-a construit cariera în interiorul UiPath, având, de-a lungul timpului, mai multe funcții.

Emisiunea “Afaceri pentru viitor” este un program dezvoltat de Ambasada Sustenabilității în România.

Programul Afaceri pentru viitor este unul dintre pilonii cei mai importanți prin care Ambasada Sustenabilității creionează viitorul și ajută companiile să se pregătească pentru un viitor mai sustenabil. 

Vezi AICI cum poți să susții acest program.