fbpx

Enter your keyword

post

Unicredit Bank România

Unicredit Bank România

Unicredit Bank

Sustenabilitatea face parte din ADN-ul Grupului UniCredit și este integrată în modelului nostru de afaceri. Ne dorim ca, prin puterea exemplului și prin inițiativele pe care le susținem, să contribuim la bunăstarea economică și socială a clienților noștri și la progresul comunităților în care ne desfășurăm activitatea, iar dialogul și comunicarea transparență privind angajamentele de sustenabilitate pe care, la nivel de societate, business-uri sau chiar individual ni le asumăm, sunt parte importantă din acest proces.

Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare, UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit.

În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înalta calitate pentru toate categoriile de clienți. UniCredit Bank își propune să mențînă permanent clientul în centrul activităților sale, să fie un partener cu care se lucrează ușor și să fie o parte foarte activă a comunităților în care își desfășoară activitatea.

Grupul răspunde unei game variate de nevoi a clienților săi printr-o rețea de parteneri specializați: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker.

UniCredit este o Banca Comercială Pan Europeană cu o oferta unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală și de Est. Scopul nostru este să susținem comunitățile să crească, oferind cele mai bune servicii pentru toate părțile interesate, descatusand potențialul clienților și al angajaților noștri din întreagă Europa.

Deservim peste 15 milioane de clienți din întreagă lume. Ei sunt în centrul a ceea ce facem pe toate piețele noastre. UniCredit este organizat în patru regiuni de baza și două fabrici de produse, soluții pentru companii și persoane fizice. Acest lucru ne permite să fim aproape de clienții noștri și să folosim capabilitățile întregului Grup pentru a dezvoltă și a oferi cele mai bune produse pe toate piețele noastre.

Digitalizarea și angajamentul nostru față de principiile ESG sunt factori cheie pentru serviciile nostre. Ele ne ajută să oferim servicii la cel mai înalt nivel părților interesate și să creăm un viitor sustenabil pentru clienții, comunitățile și angajații noștri.

Obiective de Dezvoltare Durabilă susținute