fbpx

Enter your keyword

Despre cladire

Cladirea Ambasadei Sustenabilitatii in Romania

„Casa cu plopi” de pe „Strada Sperantei la parter” din cunoscuta piesa a Corinei Chiriac este o adevarata fila de istorie.

Cladirea monument istoric a fost construita in urma cu peste 100 de ani si a fost recent restaurata, pastrandu-si toate elementele arhitecturale originale. In imobil a locuit, pentru o perioada, cunoscutul arhitect Nicolae Nenciulescu, renumit pentru proiectul de refacere a Palatului Regal.

Incarcat de istorie, dar avand tot confortul modernitatii, imobilul imbina cu succes trecutul si prezentul.

O gradina generoasa si racoroasa alaturi de un interior ce imbina stilurile neoromanesc si contemporan fac din sediul Ambasadei Sustenabilitatii in Romania o oaza de liniste in centrul Capitalei.

Foto: Arhiva de relevee a DITACP / UAUIM 

REGULAMENT

Ambasada Sustenabilitatii in Romania functioneaza intr-o cladire monument istoric, prin urmare, exista anumite conditii ce se impun pentru conservarea arhitecturii acesteia:

  • lipirea si/sau prinderea mecanica de obiecte pe pereti nu este posibila;
  • utilizarea veselei de unica folosinta din plastic (pahare, farfurii, tacamuri etc.) nu este o optiune;
  • brandingul actual al cladirii nu poate fi afectat prin eliminare/modificare de elemente sau acoperire totala/partiala;
  • evenimentele organizate in cadrul Ambasadei Sustenabilitatii in Romania se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta minima de 18 ani;
  • accesul cu animale de companie nu este permis.