Enter your keyword

post

Schneider Electric Romania

Planeta noastra are nevoie ca noi sa ne schimbam: sa ne schimbam modul de lucru, modul de a trai, modul de a interactiona. In Schneider Electric Romania acestea nu sunt niste lucruri noi pe care le auzim, ci le-am acordat atentie de peste 15 ani prin implementarea unui sistem de masurare al sustenabilitatii bazat pe 3 criterii: sustinerea planetei, crearea unui profit mai sustenabil si atragerea oamenilor spre imbunatatirea calitatii vieti. Prin programul nostru Green Premium livram eficienta si sustenabilitate prin inovatie.

Este nevoie ca tot mai multi sa ne alaturam in definirea aceluiasi scop: protejarea resurselor pe care inca le avem, iar Coalitia Romania Sustenabila construieste si sustine o Romanie mai sustenabila printr-un proces de dezvoltare continuu.

Noi, Schneider Electric Romania, ne inrolam cu clientii si furnizorii nostri pentru reducerea dioxidului de carbon din activitatile lor, crestem accesul tuturor la o energie mai sustenabila si incurajam diversitatea si impartasirea experientelor si cu alte companii. Putem sa ne atingem targetul comun de sustenabilitate doar prin includerea cat mai multor companii care sa adere la aceleasi principii si valori de sustenabilitate.

In Schneider Electric Romania investim continuu in dezvoltarea unor solutii inovative care sa livreze reducerea de carbon intr-un ritm accelerat, suntem mai eficienti cu resursele detinute printr-un comportament mai responsabil si prin digitizarea proceselor pentru a proteja planeta.

Primul pas spre o lume mai sustenabila incepe cu fiecare din noi.

Adina Feclist, Sustainability Leader Schneider Electric Romania

Schneider Electric este promotorul transformarii digitale a managementului energiei si automatizarii in locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii. Cu o
prezenta globala in peste 100 de tari, suntem liderul incontestabil in managementul energiei – de medie tensiune, joasa tensiune si alimentare electrica de siguranta, precum si in sisteme de automatizare.

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute