fbpx

Enter your keyword

post

Schneider Electric România

Schneider Electric România

Schneider Electric România

Planeta noastra are nevoie ca noi sa ne schimbam: sa ne schimbam modul de lucru, modul de a trai, modul de a interactiona. In Schneider Electric Romania acestea nu sunt niste lucruri noi pe care le auzim, ci le-am acordat atentie de peste 15 ani prin implementarea unui sistem de masurare al sustenabilitatii bazat pe 3 criterii: sustinerea planetei, crearea unui profit mai sustenabil si atragerea oamenilor spre imbunatatirea calitatii vieti. Prin programul nostru Green Premium livram eficienta si sustenabilitate prin inovatie.

Este nevoie ca tot mai multi sa ne alaturam in definirea aceluiasi scop: protejarea resurselor pe care inca le avem, iar Coalitia Romania Sustenabila construieste si sustine o Romanie mai sustenabila printr-un proces de dezvoltare continuu.

Noi, Schneider Electric România, ne înrolăm cu clienții și furnizorii noștri pentru reducerea dioxidului de carbon din activitățile lor, creștem accesul tuturor la o energie mai sustenabilă și încurajăm diversitatea și împartășirea experiențelor și cu alte companii. Putem să ne atingem targetul comun de sustenabilitate doar prin includerea cât mai multor companii care să adere la aceleași principii și valori de sustenabilitate.

În Schneider Electric România investim continuu în dezvoltarea unor soluții inovative care să livreze reducerea de carbon într-un ritm accelerat, suntem mai eficienți cu resursele deținute printr-un comportament mai responsabil și prin digitizarea proceselor pentru a proteja planeta.

Primul pas spre o lume mai sustenabilă începe cu fiecare din noi.

Adina Feclist, Sustainability Leader Schneider Electric Romania

Schneider Electric este promotorul transformării digitale a managementului energiei și automatizării în locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii. Cu o
prezență globală în peste 100 de țări, suntem liderul incontestabil în managementul energiei – de medie tensiune, joasă tensiune și alimentare electrică de siguranța, precum și în sisteme de automatizare.

Obiective de Dezvoltare Sustenabilă Susținute